COVID-19: Wij volgen de RIVM & GGD richtlijnen. Klik hier voor meer informatie. 

Onze zeker-heden

Gastvrijheid

Created with Sketch.

Onze gastvrijheid merk je eigenlijk pas als je zelf een keer bij ons bent geweest. Wij dagen je dan ook graag uit als dat nog niet is gebeurd. Onze gasten waarderen onze service met een 9,5 (Bron: Eet.nu).

Verse producten

Created with Sketch.

Wij maken gebruik van feta, olijven en olijfolie en een groot aantal producten uit Griekenland en combineren dit met de beste lokale ’versproducten’ van uitstekende kwaliteit.

Live muziek

Created with Sketch.

Elke eerste en derde zaterdag van de maand is er Live muziek met Andreas. Een avond vol muziek, lekker eten, ontspanning, dansen en het traditionele "Griekse" borden gooien mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Gratis WiFi

Created with Sketch.

Onze gasten kunnen gratis gebruik maken van onze WiFi. Vraag een medewerker naar de inloggegevens!

Fijne ambiance

Created with Sketch.

Restaurant Rodon is een stijlvol Grieks restaurant waar wij verfijnde gerechten serveren gebaseerd op Grieks mediterraanse ingrediënten.

Via lift toegankelijk

Created with Sketch.

Omdat ons restaurant op de eerste verdieping gelegen ligt was het voor bijvoorbeeld rolstoelgebruikers, of mensen slecht ter been, haast onmogelijk om bij ons te komen eten. Recent hebben wij dan ook een lift laten plaatsen waardoor ons restaurant makkelijker te betreden is voor een ieder.

Ruime parkeergelegenheid

Created with Sketch.

Rondom ons restaurant is ruim voldoende parkeergelegenheid te vinden. Denk echter wel aan de betaalde parkeertijden. 

feesten & partijen

Created with Sketch.

Heb je iets te vieren? Een verjaardag, bruiloft of jubileum? Wil je een evenement of een bedrijfsborrel organiseren? Wij denken graag met je mee om van deze speciale gebeurtenis iets bijzonders te maken. Laat je inspireren door onze tongstrelende Griekse hapjes & buffetten of stel je eigen arrangement op maat samen.

Kindvriendelijk

Created with Sketch.

Voor onze kleinste gasten zijn er kinderstoelen aanwezig. Ook kunnen de kleine gasten zich vermaken met een kleurplaat en kleurpotloden, of met onze gratis WiFi voor het kunnen afspelen van een favoriet filmpje.

Cijfers liegen niet

Created with Sketch.

Onze gasten waarderen ons gemiddeld met een 9,2. Dit cijfer is gebaseerd op recensies via de website van Eet.nu en is onderverdeeld in 4 categorieën.

1. Eten & Drinken 9,2
2. Sfeer 9,3
3. Service 9,5
4. Prijs / kwaliteit 9,0

Filosofie

De filosofie achter restaurant Rodon is niet zo maar te beschrijven. Waar het ons eigenlijk om gaat is dat onze gasten zich thuis voelen door lekker eten en vriendelijke bediening. Misschien zou je dat een filosofie kunnen noemen. 

Contact

Achterom 24
8302EA Emmeloord

0527 - 240 275
Contactformulier

Keuken geopend

Maandag:     Gesloten
Dinsdag:       Gesloten
Woensdag:   16:30 - 21:00
Donderdag:  16:30 - 21:00 
Vrijdag:          16:30 - 21:00
Zaterdag:      16:30 - 21:00
Zondag:         16:30 - 21:00